Slaapt jouw kind niet goed? Ieder kind, iedere situatie is anders en elk gezin heeft zijn eigen behoeftes. Er bestaat dus niet 1 oplossing die voor iedereen past. Een uitgerust kind is een gezond en vrolijk kind. Kindje blij, iedereen blij!

Ik help je bij het oplossen van slaapproblemen en het vormen van gezonde en zachte slaapgewoontes voor je baby, peuter en kleuter (0 tot 6 jaar)

Ga voor onze afspraak eerst langs bij je kinderarts!

Hoe kan ik je helpen?

Thuisconsultatie

Ik kom bij u thuis langs voor een consultatie. Dit duurt meestal 1 tot 1,30u. Na een volledige anamnese bekijken we de beste opties voor je kind en het hele gezin. Tot 2 weken na onze afspraak is er een follow-up via e-mail om ons plan bij te sturen of voor extra support.

Vervoerskosten gerekend van Tielt.

€ 70

Consultatie via skype of telefoon

De consultatie verloopt via skype of telefonisch en duurt meestal 1u. Na een volledige anamnese bekijken we de beste opties voor je kind en het hele gezin. Tot 2 weken na ons gesprek is er een follow-up via e-mail om ons plan bij te sturen of voor extra support.

€ 55

Extra e-mail support (4 e-mails)

Ideaal voor gezinnen die de draad kwijt zijn na ziekte, reizen, andere situaties,… en terug op de goeie weg willen geraken. Let wel, dit is enkel voor klanten die reeds een consultatie hadden.

€ 20